POGLEDAJTE ŠOKANTAN VIDEO: Željko Ražnatović Arkan se oglasio… “Hvala Bogu živ sam i zdrav”…

Nakon internet špekulacija i incidenta sa rođendana Veljka Ražnatovića, sina Željka Ražnatovića, i scene gdje je Veljko rekao Hvala bogu moj otac je živ i ovo je poklon od njega, otvarajući rođendanski poklon, Arkan je nezaobilazna tema.

U narednom videu, nalazi se Arkan i on izjavljuje: ”Hvala bogu živ sam i zdrav“, kada bi to povezali sa špekulacijama koje kruže, koliko je velika mogućnost da je to i istina.

Željko Ražnatović je rođen 17. aprila 1952. godine u Brežicama, malom slovenačkom mestu. Njegov otac, Veljko Ražnatović je učestvovao u Drugom svetskom ratu a nakon rata je služio kao oficir vazduhoplovstva u JNA u činu pukovnika sa kojim je i penzionisan.

Po završetku rata, Veljko se preselio u Sloveniju tokom vremena Željkovog rođenja. Mladi Željko je proveo svoje rano detinjstvo u Zagrebu i Pančevu, pre nego što se posao njegovog oca preselio u jugoslovensku prestonicu Beograd.

Ražnatović je Beograd uvek opisivao kao njegov najdraži grad. Željkov otac je rođen na Cetinju, kao potomak Ražnatović bratstva, i učestvovao je u Narodnooslobodilačkom ratu, Arkan je u svojim intervjuima napominjao da je njegov otac često odlazio u Prištinu.

Ražnatović je odrastao u Beogradu sa trima starijim sestrama, strogim ocem i brižnom majkom kako ih je sve opisao. Ražnatović je u intervjuu 1991. godine rekao da je njegov otac živeo vojnički život, da je vojnički radio i da se tako oženio sa Arkanovom majkom, Slavkom.

Arkan je često napominjao i to da je njegov otac bio veoma strog, da ga je često tukao i to ne običnim batinama, već da bi ga bacio o pod.[1] U njegovom detinjstvu, Željko je želeo da postane pilot isto kao njegov otac.

Željkovi roditelji su se razveli 1964. godine, kada je on imao 12 godina, i zajedno sa sestrama je prešao da živi kod majke.

U braku sa Natalijom Martinović sa kojom se razveo 1994. godine imao je četvoro dece – Vojina, Nikolu, Milenu i Mašu.[2] U braku sa Svetlanom Veličković imao je dvoje dece – Veljka i Anastasiju. Iz prvog braka sa jednom Šveđankom, ima sina Mihajla, rođenog 1976. godine.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije portala.